Manchester City bortatröja 2023-24

Manchester City bortatröja 2023-24

Billiga Fotbollströjor släppte idag officiellt nya Manchester City Clubs nya bortatröja för säsongen 2023-24. Inspirerad av Manchesters livfulla och aldrig sinande stadsanda, syftar den nya tröjan till att fira stadens unika karaktär och människorna som har byggt Manchester tillsammans. Precis som staden Manchester visar den nya Manchester City bortatröjan säsongen 2023-24 också sin "unikhet". Manchester är känt för sin historia och sitt arv som skapades under den industriella tidsåldern, och denna jerseydesign innehåller industriella element som höga kvarnar och bullriga lager som symboliserar staden. Det grafiska heltonstrycket som används i tröjan som helhet är inspirerat av de klassiska textilstrukturerna i Manchesters urbana industriarkiv.Det är fäst på den klassiska vita bakgrunden för att skapa en unik och avantgardistisk känsla av retro.
Vad som är ännu mer slående är att den nya Manchester City tröja också innehåller Manchester Citys kreativa och traditionella färger i olika designdetaljer; muddarna och den retrovikta kragen presenteras i djupt tegelrött; och klubbmärket på bröstet och sponsorlogotyper i en livfull guldflamma finish inspirerad av de berömda röda tegelbyggnaderna i Manchesters Ancoats-kvarter. Silhuetter av stadens fabrikssilhuett är tryckta på insidan av kragen. Från Manchesters gator till Europas största scener, det nya bortadräkten förbinder fans, lag och stad.
"Vi ville designa en tröja som föddes för mästerskapet", säger Marco Mueller, senior chef för PUMAs produktlinje för lagsport. "Den nya bortatröjan från Manchester City kombinerar moderna designelement med själva staden, oavsett om det är på banan eller på läktarna kan den verkligen ge genklang hos människorna som bär den. När traditionella industriella färger och retrovikbara kragar möter modern design och banbrytande teknologi, är en avantgardistisk men klassisk stil framför alla.” ”Vi Vi är glada över att arbeta med PUMA för att ge dig vår Manchester City tröjor 2023”, säger Serena Gosling, Director of Fan Experience and Retail and Licensing i Manchester City. Som en del av säsongen före matchen kommer vårt hemmadräkt för att fira lagets 20-årsjubileum på Etihad Stadium i maj, och vår spännande andra bortadräkt i Tokyo förra månaden blev alla väl mottagna, vilket återigen slog ny mark. Klubbens försäljningsrekord. Vi hoppas också innerligt att våra fans kommer att gilla inspirationen och designen av denna nya bortatröja."
Det kommer att finnas två versioner av den nya Manchester City Fotbollströjor. Spelarversionen av tröjan kommer att vara utrustad med ULTRAWEAVE, det lättaste jerseytyget i PUMA-märkets historia, och dryCELL svetttransporterande teknologi, genom ett lätt fyrvägsstretchtyg (det vill säga lägga till elastiskt spandexgarn till garn, så att tyget är elastiskt i både varp- och inslagsriktning) Tyget uppnår en betydande viktminskning, vilket hjälper spelare och lag att bli snabbare, mer dynamiska och uppnå bättre sportprestationer på banan. Fläktversionen av tröjan kommer att använda 100 % återvunnet polyestertyg med klassisk dryCELL-svettteknik.Klockan 3:00 den 12 augusti, Peking-tid, i den första Premier League-bortamatchen mot Burnley under den nya säsongen, kommer Manchester City-spelare att bära denna bortatröja för första gången, vilket officiellt öppnar den nya glansen för säsongen 2023-24 resa.


W Y

11 Latest Article posts

Comments