Lionel Messi säger att det är "lätt" för honom och hans familj att bosätta sig i Miami

Lionel Messi säger att det är "lätt" för honom och hans familj att bosätta sig i Miami

Lionel Messi har blivit positivt överraskad över hur lätt han och hans familj har anpassat sig till livet i Florida. Messi kom till Inter Miami tröja från Paris Saint-Germain i juli och gjorde ett omedelbart intryck på planen. 36-åringen gjorde nio mål på sina första sex matcher för att leda Miami till Confederations Cup-finalen. Messi har tidigare gjort klart att hans flytt till Miami inte bara handlade om fotboll. När han meddelade sitt beslut att ta Miami tidigare i somras pratade han om att han ville vara "mer lugn".
"Människorna i den här staden och den här klubben gör livet enkelt för oss", sa Messi om sin första vecka i Miami på en presskonferens på torsdagen. "Fans, jag är i staden där vi är nu." Människorna jag träffar på gatorna...det är en magnifik stad och det är därför jag kan leva lycklig. "Vi är inne i en anpassningsperiod och barnen kommer snart att gå till skolan, och detta kommer att hjälpa till att avsluta anpassningsperioden och vänja sig vid vardagen. "Även om det bara tog en kort tid att slutföra anpassningen var det mycket lättare än vi trodde. "Lionel Messi tröja har bara gjort två övergångar under hela sin vuxna karriär. Hans första kommer att vara 2021, när han lämnar Barcelona för att ansluta sig till Paris Saint-Germain efter mer än två decennier i klubben", sa Messi på torsdagen. , hans övergång från Paris till Miami var mycket smidigare än när han flyttade från Barcelona till Paris Saint-Germain."Det var lite komplicerat att flytta från Barcelona till Paris, men det var lätt", Billiga Fotbollströjor han.
Manchester United tröjor chef Eric ten Hager säger att han är "mycket glad" över att få behålla Harry Maguire efter att Englands försvarare avvisade en flytt till West Ham. Maguires Old Trafford-karriär såg ut att ta slut när United accepterade ett bud på 30 miljoner pund från Hammers tidigare denna månad. Men Maguire – som kom till United från Leicester för 80 miljoner pund 2019 – har beslutat att inte flytta till London Stadium. Maguire gjorde 175 matcher för Red Devils men startade bara åtta gånger i Premier League förra säsongen. Maguire fick sparken som Manchester United-kapten i somras efter att ha förlorat sin plats i Ten Haigs XI. Men Ten Haag är övertygad om att den 30-årige mittbacken fortfarande kan göra stor skillnad som en del av laget. En av kritikerna som riktades mot Maguire under hans tid i United var hans till synes oförmåga att spela i höga defensiva linjer. De tio häxorna höll dock inte med.


W Y

11 Latest Article posts

Comments